A long story

Bármilyen furcsa is, a történet 110 éve, 1903-ban kezdődött. A folytatáshoz Te is kellesz: felajánlásoddal hozzájárulsz Joe kijutásához a Nagy Almába... Ha meg akarod örökíteni a neved és bekerülni a HALHATALANOK közé, támogass, hogy elindulhassak a versenyen. A szabályokat és teendőket megtalálod a szponzorlista menüben itt, jobbra fent, a támogatás gombot pedig lent. Most Te is tehetsz valamit egy nemes cél érdekében!

Támogass!

Kövess a fácsén!

Friss topikok

Archívum

Az első fecske!

2013.05.22. 17:18 JoeMRTHN

45325main_MM_Image_Feature_69_rs4.png

Mindig vannak elsők, akik neveire könnyű emlékezni...

Itt van rögtön két híresség: Charles Lindbergh, aki először repülte át az Atlanti Óceánt, vagy Amelia Earhart, aki ugyan ezt tette nőként. A repülés szerelmeseinek ez biztos nem volt kérdés.

apollo-11-01.gif

De talán többen emlékeznek Gagarinra, aki első emberként volt a világűrben, és az majdnem biztos, hogy Neil Armstrong nevén sem kell sokáig gondolkodni: szinte mindenki emlékszik nevezetes mondatára, mikor emberi láb először érintette egy másik égitest talaját: Kis lépés egy embernek, de hatalmas ugrás az emberiségnek (That's one small step for a man, one giant leap for mankind).

apollo-11-moon-landing-4.png

Nos, nekem is van egy ELSŐm!

Az első támogatóm, aki először vette a fáradságot és úgy gondolta, a cél, hogy egy Magyar amatőr is teljesítse az egyik legnevesebb sportversenyt megéri a befektetést!

2013.05.20-Kutyi.png 

Köszönöm Neked Mr. Varga (Kutyus), hogy hiszel Bennem!

 

Szólj hozzá!

Címkék: maraton marathon támogató donate New York

A bejegyzés trackback címe:

https://kuldd-ki-dzsot-a-maratonra.blog.hu/api/trackback/id/tr615313153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása